Ervaringen

Lees hier de ervaringen van een aantal mensen die ik de afgelopen tijd begeleid en gecoacht heb.

Vanwege de vertrouwelijkheid van de opdrachten staan hier geen namen bij vermeld.

 

"Judith is eerlijk, duidelijk, geduldig, ervaren en betrouwbaar. Ze luistert heel goed. Judith weet van aanpakken en stemt de praktische coaching op een juiste manier met je af. Hierbij wordt rekening gehouden met waar op dat moment behoefte aan is. Ik heb de begeleiding, waar voortgang snel geboekt wordt, als zeer prettig ervaren. Een aanrader!"  (individuele coaching)

 

"De coachgesprekken zijn voor mij zeer waardevol geweest. Het was in het begin wennen omdat Judith door me heen prikte en al wist wat ik bedoelde nog voor ik het zei. Toen ik eenmaal door had dat tijdens onze gesprekken mijn 'masker' niet eens meer zichtbaar was, moest ik wel eens huilen. Dat betekende voor mij dat het goed was zoals ik ben en me niet groter voor hoefde te doen.

Er werd echt de tijd voor mij genomen en rekening gehouden met mijn wensen en gevoel. Er werd mij niets opgelegd, maar elke stap werd nauwlettend in de gaten gehouden zodat ik succeservaring na succeservaring op kon doen."  (re-integratie traject)

 

"Judith is open, eerlijk en doortastend." (onderwijs advies)

 

"Judith hoort en ziet een compleet mens. Je wordt op reis meegenomen waarin ze jou op de juiste momenten vasthoudt en weer loslaat. Zo leert ze je luisteren naar je intuïtie en te kijken naar je kwaliteiten, waarbij je je valkuilen mag omarmen." (individuele coaching )

 

"Judith oordeelt niet. Door haar vraagstelling ben ik tot inzichten gekomen. Samen hebben we in kaart gebracht waar het probleem ligt en zijn we aan de slag gegaan." (re-integratie coaching)

 

Reacties over de zeilcoaching:

"Tegenwind inzetten om vooruit te komen, dat was een mooie ervaring!"

"Tijdens het zeilen worden de juiste vragen gesteld. Je wordt aan het roer gezet om daar precies te doen wat nodig is en waar je nieuwe inzichten krijgt over jezelf."

 

 

Social Media

Contact

Judith van Twist

Albrecht Thaerlaan 18

3571 EB  Utrecht

 

Telefoon: 06-40151358

E-mail: info@eigenwijs-advies.nl